בעיה בעין שמאל- אדמומיות ו"מריחה" לבנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בעין שמאל- אדמומיות ו"מריחה" לבנה
    דייויד
    19/07/2019

שלום וברכה,
    לפני כחודשיים קרה שבבת אחת התפתחה אדמומיות גבוהה מעט מהרגיל בעין שמאל שלי, ונוצר מעין טשטוש לבן למשך מספר ימים. האדמומיות לא הידרדרה אך נשארה אותו הדבר. בד בבד, אני מבחין שלעתים ישנו טשטוש או כתם לבן(לא טשטוש ראייה) בזמן מצמוץ העין, ברמה מתונה יותר ממה שהיה בהתחלה. אפשר לומר כי זה דומה להפרשה הלבנה שמופיעה לפעמים בבקרים אצל הרבה אנשים, ואני אכן מרגיש כי ישנה רטיבות בתוך העין לעומת עין ימין שהינה יבשה. כמו כן, אם אני מביט במנורת פלורסצנט או מסך טלויזיה בהיר, וממצמץ כמה פעמים, אני מבחין בקרני אור ארוכים\עבים שאיני מבחין בהם תוך מצמוץ בעין האחרת. קבעתי תור לרופא עיניים אולם לצערי התור המוקדם ביותר הינו בחודש דצמבר, שזה עוד הרבה מאד זמן(לצערי זה כך ברוב מרפאות העיניים שעובדות עם הקופה שלי). האם לדעתך יש לפנות קודם לכן או שמא אפשר לחכות עד אז?

תודה ויום נעים,
    דייויד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב,

ד``ר אורי מלר
    19/07/2019

מאוד קשה לקבוע. אם אין שינוי בראיה או משהו חריג אחר אז אין דחיפות. מצד שני תור בדצמבר זה מאוד רחוק וסביר להניח שזה כבר לא יהיה רלוונטי. אם יש ספק אז נסה לקבוע תור מוקדם יותר אבל אין לי את הפתרון כיצד תעשה זאת.
    בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו