מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעורה פנימית בעיןליטי29/08/2019
שלום ד'ר,
מזה 12 ימים יש לי שעורה פנימית בעין עם בלוטה ... כאשר זה רק התחיל אחרי 3 ימים הלכתי לרופא עיניים והוא ניסה לבצע ניקוז , אך כאב לי , הוא ניקז קצת ונתן לי טיפות מקסיטרול וכן הוראה לקומפרסים חמים, וכך עשיתי וחיכיתי שבוע אך ללא שיפור כלל ,העפעף נשאר אדום עם בלוטה , לפני כמה ימים חזרתי לרופא ואמרתי שאין שיפור, והפעם נתתי לו לנקז כמה שהיה ניתן , אך הוא אמר שחושב שבכל זאת אצטרך ניתוח כי הבלוטה דיי פנימית ולא יצא הכל , וכן נתן טיפול ל10 ימים של משחת מקסיטרול וקומפרסים חמים . רציתי מאוד להתייעץ עמכם כי אני מוכנה לעשות הכל כדי לא לעבור ניתוח ושהבלוטה תעלם והעין תבריא , מה עוד אוכל לעשות ? (כדורי אנטיביוטיקה דרך הפה אולי יעזרו לטפל בבלוטה?)אני מקפידה בנתיים על הטיפול אך אם יש עוד דבר אודה על כך מאוד, אני פשוט חסרת אונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
ד``ר אורי מלר01/09/2019טיפול בשעורה כולל קומפרסים פושרים ומשחה לרוב עם מרכיב סטרואידלי.
פתיחה ניתוחית נדרשת לאחר שלא צלחו האפשרויות השמרניות
במרבית המקרים הטיפול השמרני עוזר.
רפואה שלמה, ד"ר אורי מלר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?