שינויים ברשתית ומקורם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים ברשתית ומקורם

שלום
    פניתי לרופא העיניים עקב ירידה בראיה בעין שמאל. הוא בדק ואיבחן 'שינויים ברשתית' באותה בעין והפנה אותי לבדיקת OCT.
    אני מאוד מפוחדת והבדיקה בעוד זמן רב ולכן מחפשת מידע ;
    בהינתן גילי והיעדר רקע של יתר לחץ דם או סוכרת ממה יכולים לנבוע שינויים ברשתית בעין אחת בלבד? האם גידול הוא הגודם היחיד? האם לכל בעיות הרשתית לא קיימים טיפולים?
    אציין כי יש לי עבר של אנורקסיה ושבעונות מעבר אני משתמשת למס' ימים (7-10 בכל פעם) בטיפות סטרואידים לטיפול באלרגיות
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים ברשתית ומקורם

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שאני בת 37

על כן הממצא של AMD נראה לי מפחיד ובלתי סביר במיוחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב ,

ד``ר אורי מלר
    04/10/2019

הדבר החשוב הוא שיש לך קוצר ראיה מעט גבוה ולכן בכל מקרה אני ממליץ על בדיקת רופא עיניים לבחינה של הרשתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרשתית נבחנה בבדיקת OCT

הראיה שלי בשתי העיניים תפקודית, אך בעין שמאל אני חשה ירידה מתמשכת. קישרתי זאת לנסיגה של ניתוח הלייזר עד שקיבלתי את המצא לגביי הרשתית.
    בבדיקת ה OCT יצא 'שינוי RPEקלים.' זה לא היה מטריד אותי לו הייתי בת 87, אבל בגילי אני תוהה מה הסיבה ומה הפרוגנוזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו