אדמומיות בעיניים שבאה והולכת בפתאומיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות בעיניים שבאה והולכת בפתאומיות
    דוד
    20/11/2019

ב3 הימים האחרונים אני סובל מאדמומיות בעיניים. זה קורה ב*2 העיניים*, האדום הוא למשך חצי שעה-שעה, ואז נעלם לגמרי כאילו לא היה. אין איזור ספציפי שבו זה קורה, זה די אקראי.
    זה קורה לי בערך 3-4 פעמים ביום.

קצת נתונים יבשים:
    ביומיום אני משתמש במשקפיים, אך מדי כמה ימים אני משתמש בעדשות מגע *חד פעמיות* למשך כמה שעות (לרוב בערב).
    בשנים האחרונות, יש לי לפעמים יובש קל בעיניים, ואדמומיות קלה. אך תמיד האדמומיות הייתה הרבה פחות 'פתאומית', ותמיד יותר קלה.

בחודש האחרון אני עם עדשות מגע חדשות (Acuve oasys 1 day). כ 24 שעות לפני האדמומיות הראשונה, השתמשתי בעדשות האלה (בערך בפעם הרביעית או החמישית החודש). לאחר שזה קרה, הפסקתי להשתמש בהן, אבל עדיין במהלך הימים שאחרי המשכתי לחוות מקרים של אדמומיות שבאה והולכת.
    בזמן השימוש בעדשות לא חשתי אי נוחות ולא היו בעיות. אז אינני יודע אם אכן יש קשר לעדשות החדשות (מה גם שהשתמשתי בהן כמה פעמים לפני, ולא חוויתי אדמומיות ביום שאחרי).

האם ייתכן שסתם מדובר באלרגיה עונתית/סביבה משרדית סגורה בחורף?

תודה רבה,
    דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב

ד``ר אורי מלר
    22/11/2019

התיאור המילולי לא יכול לשמש תחליף לבדיקה. יש מספר אפשרויות ואחת מהן היא באמת אלרגיה אבל יכול להיות גם היובש הקשה באוויר היוצר יובש בעיניים.
    בקיצור - גש להיבדק

בברכה,
    ד"ר מלר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו