דלקת בעצב הראיה מלפני שנים וחשש למחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בעצב הראיה מלפני שנים וחשש למחלה
    מיה
    24/11/2019

שלום רב לפני קרוב ל 9 שנים הייתי סטודנטית ובפתאומיות הרגשתי טשטוש ראיה בעיין ימין שהקשה עליי לראות הכל נראה עמום , הבחנתי שהאישון מוגדל בעין הזאת ופניתי יום למחרת לרופא שהפנה אותה לבית חולים ו אם אר איי ,, בבדיקת בית החולים הבדיקות היו תקינות וגם שדה הראיה , לאחר כיומיים בערך כל התופעה נעלמה כלא הייתה הראיה שלי 6/6 שדה ראיה תקין רק שאני רואה בעין ימין (שנפגעה) יותר בהיר ובגוונים חמים יותר מעיין שמאל , אני רואה בשתי העיניים אורות מרוחים בלילה , אז כשזה קרה ופניתי לרופא פרטי נחשב שעשה לי את כל הבדיקות , שדה ראיה , אולטראסאונד עיניים , צילום , הרחבת אישונים , והכל היה תקין והחלטנו שלא עושים אם אר איי . מיותר לציין שמאז פיתחתי חרדה איומה מהטראומה שנגרמה לי . אני במעקב כל 6 חודשים אצל רופא עיניים ונוירואופטלמולוג והכל בסדר ברוך השם הטענה אז הייתה שאולי זו דלקת בעצב שעברה מעצמה . עד היום אני בחרדה כי קראתי המון שזה תסמין מובהק לטרשת נפוצה שעלולה להתפתח לאחר שנים , כיום אני אמא לשניים ויש לי פחד קיומי כשאני חושבת על זה אני בחששות . מאז ועד היום לא היה עוד התקף תודה לאל , אבל ממה עוד יכולה להתפתח דלקת בעצב הראיה ? האם יש המון מקרים שהם לא דווקא טרשת? אני זוכרת מאותו יום שזה קרה שחיטטתי המון בעין וגירדתי אותה . כיום אני בת 28

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב,

ד``ר אורי מלר
    26/11/2019

השאלתה נענתה כבר בפורום אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו