שאלה הקשורה להיפרדות זגוגית חלקית ולא מלאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה הקשורה להיפרדות זגוגית חלקית ולא מלאה
    אסף
    26/11/2019

שלום ד"ר שמי אסי ואני בן 30 , לפני 10 חודשים עברתי היפרדות זגוגית חלקית בחלק האחורי של עין שמאל , התחושות היו של המון עכירויות , חוטים והמון השתקפויות , היום זה השתפר ונשארו לי כמה שקופים מאורכים בודדים שמשייטים בעין ומכרובלים בעצמם שרואים אותם לא רק כשמסתכלים לשמיים אלא גם בשיגרה רגילה לעיתים , האם התופעה אמורה להשתפר עם זמן נוסף שיעבור והאם זה מעיד על בעיה כלשהי בעין  ? נבדקתי על ידי הרופא ולא נמצאו חורים או קרעים ברשתית ,האם יש יותר סיכון כרגע במצב הנתון הזה ?? כמה זה נפוץ בגילאים צעירים ללא מספרים גבוהים בכלל והאם יצא לך לפגוש ? אשמח לדעתך בעניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב

ד``ר אורי מלר
    27/11/2019

שלום רב,
    לא יהיה מקצועי מצידי לספק יעוץ דרך פוררום ללא בדיקה.
    אני ממליץ להבדק ע״י רופא עיניים בקופח או מומחה לרשתית ולא לחפש טיפים בפורום

בהצלחה,
    ד"ר אורי מלר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אסף תיכנס יש לי אותה בעיה

מיה
    27/11/2019

שלום אסף
    אני רק רוצה להרגיע אותך אצלי זה קרה בגיל 20
    לפני בערך 8 שנים , עכירויות וחוטים שחורים בשתי העיניים כיום אני בת 28 התופעה תשאר אבל המוח ילמד להתעלם מהחוטים האלה היום אני כמעט ולא רואה אותם ואני רואה 6/6 התופעה ממש לא מסוכנת
    אני זוכרת שאז שזה קרה נכנסתי לחרדה וזה היה ממש מיותר
    רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו