מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלפחוית בעיןחסוי10/06/2008
שלום.
הייתי רצל הרופאת עיינים עכשיו.
והיא אמרה לי שיש לי שלפחויות מתחת לריסים . מלמעלה ולמטה.
כתוצאה משפשוף העדשה. והמליצה להיות כמה שפחות עם העדשות.
ונתנה לי טיפות לעשרה ימים
והיא אמרה שזה לא מסוכן.
אבל לא הבנתי מה אני אמורה לעשות. אני רוצה להרכיב עדשות .אז
אם זה לא מסוכן ולא מזיק . אז למה לי לקחת טיפות
תוכל להסביר לי בעיות מה הבעיה ומה עלי לעשות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגילי
ד``ר יורם שוחט11/06/2008מדובר בגבשושיות בצד הפנימי של העפעפיים. במקרים רבים זה סימן לגרוי כרוני שנגרם ע"י עדשות המגע, שהן מבחינת העיניים גוף זר.
התופעה אינה מסוכנת, אך יכולה לרמוז על התפתחות מצב של אי-סבילות לעדשות המגע בעתיד (הקרוב או הרחוק). לכן מקובל לתת לעיניים "לנוח" מעדשות המגע. הטיפות נועדו לעזור ב"הרגעת" העיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל אם אשפר עוד שאלה.
חסוי12/06/2008אם זה אומר אי סבילות בעתיד הקרוב אוו רחוק. אם אני עוברת לעדשות מסוג אחר יהיה לי בסדר?
אוו אי סבילות לעדשות בכלל?
ואחרי ה10 ימים של הטיפות . ואני יתן לעין לנוח יהיה כמה שפחות עם עדשות
זה יעבור? אוו שברגע שאני ישים עדשות ל8 שעות זה יחזור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגילי
ד``ר יורם שוחט12/06/20081. אחרי שהעיניים "ינוחו" תחדשי את הרכבת העדשות בהדרגה ולא בבת אחת.
2. צריך לבדוק אם העדשות שלך פגומות או דורשות ניקוי. לפעמים הגרוי נובע מכך.
3. אם חידוש ההרכבה יגרום לגרוי יש לשקול החלפת סוג התמיסות או החלפת סוג העדשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שאלה
חסוי16/06/2008אני לוקחת את הטיפות פ.מ.ל כבר 4 ימים בבוקר ובערב.
ואני מרגישה שהם לא עוזרות לי בכלל.
ולהפך. אני מרגישה את הלחץ שהרגשתי עם העדשות עכשיו גם בלי להרכיב את העדשות.
אני לא יודעת.. אני צריכה להפסיק?.. אני אמורה לקחת 10 ימים.
והרופאה גם נתנה לי טיפות ליובש שלא לקחתי. יש קשר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגילי
ד``ר יורם שוחט17/06/20084 ימים אינם מספיקים. עלייך להקפיד על הטיפול לפי המלצת הרופא, כולל הטיפות ליובש. הבעיה לא תחלוף בבת אחת ועלייך להתאזר בסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?