דלקת אלרגית לאחר ניתוח להסרת משקפיי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת אלרגית לאחר ניתוח להסרת משקפיי
    אילת23
    16/06/2008

דר' שלום,
    לפני כשנה וחצי עשיתי ניתוח להסרת משקפיים לאחר 6 שנים שהרכבתי עדשות מגע (רכות).
    אני רואה 6/6 אך מאז שעשיתי את הניתוח אני סובלת מריגישות לאור וסינוור לילה, לאחרונה אני מרגישה ירידה באיכות וחדות הריאה ויצאו לי פצעים קטנים על העפעפיים.
    נבדקתי ע"י הרופא שניתח אותי והוא אמר לי שאני סובלת מדלקת עיניים אלגית וכשהדלקת תעבור תפסק הרגישות לאור והסינוור בלילה.
    האם יש קשר בין הדלקת לסינוור ולרגישות? הבנתי שזאת דלקת שמופיעה בעיקר אצל ילדים ויכולה לקחת חודשים עד שנים עד שהיא עוברת ושאצלי היא הופיעה בעקבות שימוש ממושך בעדשות מגע, גם לדלקת שהופיעה בעקבות שימוש בעדשות יכולה להיות החלמה כזאת ארוכה?

תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ...

אילת23
    20/06/2008

...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילת 23

ד``ר יורם שוחט
    22/06/2008

1. אין קשר בין פצעים בעפעפיים לראייה.

2. אחרי ניתוח להסרת משקפיים בהחלט ייתכנו רגישות לאור וסנוור בלילה, אך אלה לרוב נעלמים תוך מספר חודשים.

3. בכל מצב של דלקת העיניים עלולות להיות רגישות יותר לאור וכו'.

4. בד"כ תופעות אלרגיות שנגרמו ע"י עדשות מגע משתפרות בהדרגה עם הפסקת השמוש בעדשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו