חיפוש מקומות עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיפוש מקומות עבודה
    אלון
    24/06/2008

רציתי לשאול אני בן 15.8 חודשים ואני וחבראי הלכנו לחפש עבודות אני עם מוגבלות ראייה והם רגילים.
    אני כבר שנה שמחפש עבודה בחופש הגדול ואת החברים שלי מקבלים ואותי לא בגלל הלקות ראייה שלי אני עבדתי בפסח ליום אחד ופיתרו אותי בגלל המוגבלות ואת החברים שלי השאירו. רציתי לשאול מה אני יכול לעשות והאם יהיה מישהו שיוכל לקבל אותי למקום עבודה כל שהו כי אף אחד לא רוצה אותי והחברים שלי כבר עובדים בל המקומות שאני הייתי איתם אבל הם לא קיבלו אותי.
    אז האם יש מקומות עבודה שמקבלים נוער עם לאויות ראייה ? אליי לעשות בנוגע לזהשאף אחד לא ררוצה אותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיפוש מקומות עבודה

הוספת תגובה

• השאלה

אלון
    24/06/2008

מה אליי לעשות בנוגע לזה שאף אחד לא רוצה אותי?
    אשמח אם תענו לי תודה אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלון

ד``ר יורם שוחט
    26/06/2008

אלון היקר, אני מבין היטב את מצוקתך, ומפניותיך הקודמות לפורום אני יודע שאתה משקיע כל מאמץ אפשרי לשפור המצב. המאמצים ראויים להערכה רבה ומעידים על אופי חיובי ביותר ואי מוכנות "להרים ידיים". לאור זאת אני בטוח שכל מקום עבודה ייהנה מתכונותיך יוצאות הדופן!

לדעתי עוכלו לעזור לך בייעוץ לגבי עבודה במכונים לראייה לקויה, שאתה בוודאי מכיר. הם מקושרים בד"כ בצורה טובה, כי פונים אליהם אנשים עם בעיות דומות לשלך.

תמשיך ואל תרים ידיים.

בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אלון
    26/06/2008

תודה רבה אני מאוד שמח שאתם עוזרים לי!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו