בעיה בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בעיניים
    חסוי
    28/06/2008

אני רואה הבזקים בעיניים זאת אומרת אני רואה כמו הבזק אור, חשמל, קצת קשה לי להסביר אך זה קורה לי מידי פעם מפסיק לתקופה ארוכה ולפעמים חוזר, הייתי אצל רופאת העיניים ושכחתי להגיד לה זאת כי זה קורה לא לעיתים קרובות. אך היא בדקה לי את העיניים ואמרה שהכל תקין. האם כדאי לי לחזור לרופאת העיניים ולבקש בדיקות נוספות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעיניים

הוספת תגובה

• לגילי

ד``ר יורם שוחט
    29/06/2008

אם מדובר בתופעה נדירה יחסית, ואם בדיקת העיניים (כולל בדיקת קרקעית העיניים באישונים מורחבים) היתה תקינה, אין סיבה לדאגה.
    אם לא נבדקת באישונים מורחבים, או אם חלה החמרה בתלונות (תכיפות, עוצמה) או נוספו תלונות אחרות (כגון ראיית נקודות שחורות) עלייך לפנות לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

חסוי
    29/06/2008

אני כבר 3 שנים רואה נקודות שחורות לפעמים זה חזק יותר ולפעמים זה חלש יותר. קשה לי קצת להסביר מה אני בדיוק רואה. למשל אני נימצאת בבית שלי ויש שילוב של אור (טבעי) וחושך אז אני מרגישה את הנקודות בעיקר עם אני מסתכלת על משטח לבן או שחור כמו קיר או ארון חשוך. אני מרכיבה משקפיים והמספר שלי עלה ב3 השנים בכימעט מספר שלם יש לי בסביבות עכשיו מינוס 6 או 7. התלוננתי לרופאי עיניים על הבעיה אך הם לא מבינים שאני אומרת להם נקודות שחורות. רק באתרי אינטרנט כמו כאן מבינים את התופעה. איזה בדיקות אולי כדי לבקש? חוץ מזה לא חלה החמרה והמצב נישאר קבוע. בנוסף עשו לי שדה ראיה לפני 3 שנים ויצא תקין. וגם אני בת 23.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגילי

ד``ר יורם שוחט
    29/06/2008

1. התופעה של ראיית נקודות שחורות נפוצה יותר באנשים עם קוצר ראייה, כמוך.

2. זו אחת התלונות השכיחות שבגללן פונים לרופא עיניים, ולכן לא ייתכן שהם לא מבינים על מה את מדברת, כפי שכתבת.

3. עם קוצר ראייה כמו שלך את צריכה להבדק פעמיים בשנה באופן סדיר (עם הרחבת אישונים). אם יופיעו תלונות חדשות יש לפנות לבדיקה בדחיפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה!!

חסוי
    29/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו