יובש עם אלרגיה בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש עם אלרגיה בעיניים
    רותם שמעוני
    05/07/2008

שלום שלום , בחמישי האחרון בקרתי אצל רופא העיניים עקב תלונות שהיו לי על עיניים עייפות / בוהות / לא משומנות הרופא עשה לי את בדיקת היובש בעיניים, הוא צבע לי בצבע כתום / צהוב את העין ובדק ומצא שיש לי אדום מאוד בפנים, הוא אומר שזה כנראה אלרגיה. אני לוקח לאלרגיה 2 ביום את הטיפות : Optilast ושם תחליף דמעות בשם "Alcon-tears naturale" אני לא מרגיש הבדל משמעותי, והטיפות המלאכותיות האלה כנראה חלשות מידי בשבילי הרופא אמר שהוא לא יתן לי בשלב זה את הטיפות החזקות יותר. עכשיו אני מרגיש שעדין העיינים שלי יבשות ואין שינוי. העיניין הוא פה , אני מעשן סיגריות , הייתי מעשן 4 שנים קופסא ביום הפחתתי ל1-3 סיגריות ביום, עכשיו זה מופיע וזה ממש עושה לי את העיניים עייפות ואני נאבק איתם מה שמפריע לי על אורח החיים. מה אתם ממליצים לי לעשות בשלב זה? האם ייתכן שהאלרגיה היא לעשן הסיגריות שאני מעשן? האם יש אפשרות לבדוק אלרגיות בעיניים? אם כן איפה? אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאוד תודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש עם אלרגיה בעיניים

הוספת תגובה

• עוד שאלה חשובה...

רותם שמעוני
    06/07/2008

אני מרגיש עייפות כזאת בעינים כנראה תוצאה מהאלרגיה או משהו כזה עכשיו אני מרגיש כאילו אני בוהה הרבה, אני הרבה מול המחשב ואם אני בוהה הרבה זה אומר שאני לא ממצמץ מה עליי לעשות? ? ? האם Wet Comod תוכל לעזור לי משמעותית על העייפות הזאת בעיינים? ועוד אחת לסיום: האם אני יכול ללכת לבית מקרחת ולקנות תחליף עיניים כמו "ג'נטיל - טיפות" ולהשתמש בהם באם הטיפות בהם אני משתמש לא מועילות לי ? האם זה אפשרי? והאם הג'נטיל אכן טיפות חזקות מאלו שציינתי בהודעה הראשונה אותם אני נוטל? מה אתם ממליצים לי לעשות ? האם כדאי לבקש הפנייה לרופא עיניים יותר רציני בבית חולים גדול כמו "הדסה עין כרם" בגלל הבעיה הזאת אני ממש מרגיש עייפות בעיניים אני כל הזמן בוהה האם יש לזה סיבה? אני הרבה מול המחשב .. האם זוהי הסיבה? או אולי הסיגריות? אשמח אם תמליצו לי מה לעשות תודה רבה , עידן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    08/07/2008

צריך לעשות בירור אם משקפיים וראייה מול מחשב תקינים. כן בירור ליובש בעיניים ומתן פתרונות לכך מרופא עיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    08/07/2008

כנראה יש לך דלקת אלרגית בעינים. יש טיפולים איכותיים יותר צריך לחזור ולבקש החלפת טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו