[email protected]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• [email protected]
    רון
    18/06/2007

שלום רב:

אני בחור בין 35.
    היו לי בגיל 24 צילנדרים גבוהים והבדל גדול בין העיניים וכמו כן מספרים של + 2. משקפיםם גרמו לי לכאבי רשא מטורפים! ולכן עשיתי עדשות רכות. לאחר כמה שנים העיין דחתה אותם. פיתחתי אלרגיות לחומרים (bad luck). ניתחו אותי ניתוחי Lasik ואיזנו את שני העניים כיום אני בצילנרים של - 1.8 ומספרים של + 1.5. קיים גם תישתוש בקריאה. במשך כל השנים היו לי בעיות הסתגלות למשקפיים (לפני הניתוח וגם לאחר הניתוח) תחושת כובד ועייפות. הסבירו לי שזה בגלל שגדלתי עם מספרים וצילנדרים לא מאוזנים, מאז שאני ילד.

לאחרונה הותאמו לי עדשות קשות (לאחר הוועצות עם רופא עיניים ועל ידי אופטמטריסט שיודע היטב את העבודה). אני בשלבי הסתגלות ראשוניים. יש לי תחושה של כמו חול בעין או גוף זר בעין. שאלותי:

1. האם זהו מצב מוכר עד שמתרגלים?

2. מה זמן ההסתגלות שדרוש?

3. אני חייב להסתגל אין לי ברירה, מה הסכויים? ותוך כמה זמן יודעים?

4. האם אני יכול להשתמש בטיפות על מנת להקטין את החיכוך עם הקרנית?

5. במידה ואני מסתגל מה הוא הגיל הממוצע שניתן להרכיב עדשות קשות?

6. מה הפתרון לבחור כמוני לגבי רוחק ראייה אחרי גיל 40 ( התעייפות העדשה)?

קשה להיות זמן רב עם משקפיים.

תודה רבה על העזרה.

רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    [email protected]

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ יובל למיטל

ד''ר יובל דומניץ
    19/06/2007

לעדשות קשות לא קל להסתגל אך אתה לא אמור לסבול מכך. יש לבדוק אם הותאמו עדשות טובות כי זו התאמה לא קלה. שימוש בדמעות מלאכותיות הוא טוב. יש לחזור לבדיקה אצל רופא עיניים מפני שהבעייה אצלך היא גם בהתאמת העדשות וגם בעיית מיקוד ראייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו