מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים, גירודים ונפיחות בעינייםאופיר18/07/2008
שלום, רציתי לספר על תופעה מוזרה שחוזרת על עצמה כבר כמה פעמים בעיניים שלי, ולשאול לדעתכם בעניין, ואם יש לכם איזשהו רעיון לגבי הסיבה או דרך הטיפול המתאימה.. זה התחיל בשלושה ימים של כאבים בעפעף העליון בעין שמאל (בעת מצמוץ או נגיעה במקום) ומעט נפיחות לעיתים, בעיקר בבוקר. לאורך הימים שמתי בעין טיפות שאמרו לי לשים בפעמים הקודמות שהלכתי לרופאי עיניים כשהיו לי כאבים- "נטורל טירס" וטיפות נגד אלרגיה - כרומופטיק (במקרים הקודמים הטיפות לא עזרו). הלכתי שוב לרופאה והיא אמרה לי שלדעתה זו שעורה קטנה, ושהטיפול הוא לשים 3 פעמים ביום טיפות הנקראות TAROCIDIN ולמרוח בלילה לפני השינה סינטומיצין, והכל ייעלם תוך מקסימום חמישה ימים. כמו כן, לאורך כל הימים אני שמה לפעמים קומפרסים חמים, מה שמרגיע מעט את המקום ומוריד מעט את הנפיחות. אותה תופעה קרתה לי כבר 4 או 5 פעמים ב6 השנים האחרונות, לא באותה תקופה של השנה (הפעם האחרונה לפני לפחות שנה), ואני כמעט בטוחה שרוב הפעמים, אם לא כולן, זה קרה בעין ימין. היום, היום הרביעי, קמתי עם עין נפוחה מאוד ובצקתית. היה לי קשה בשעות הראשונות לאחר שקמתי להשאיר אותה פתוחה. הכאבים פסקו אבל מלבד הנפיחות העין מגרדת מאוד. במהלך היום הנפיחות קצת ירדה, אבל כמו בפעמים הקודמות שזה קרה, אני מניחה שמחר אקום שוב עם עין נפוחה ובצקתית והכל יעבור תוך לפחות שבוע- מייגע, מגרד ועם עין בצקתית. תוכלו לעזור לי? יש לכם מושג מה גורם לזה לקרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוווווווווף.
אופיר19/07/2008זה עבר גם לעין השנייה. וזה מגרד בטירוף :[
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאופיר
ד``ר יורם שוחט20/07/2008מכיוון שמדובר בבעיה חוזרת, והטפול שקיבלת לא עזר, אי אפשר לענות בלי בדיקה יסודית של העיניים.
אם הבעיה לא באה על פתרונה אצל רופא העיניים שלך, יש מקום לשקול פנייה לרופא אחר לקבלת דעה נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ20/07/2008מדובר בדלקת לחמיות אלרגית בעיניים ודלקת עפעפיים יש לכך טיפול עם טיפות שיכול להמשך גם חודש חודשיים. יש לפנות לרופא עיניים לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?