שעורה בעין ? איך יודעים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעורה בעין ? איך יודעים?
    טל
    19/07/2008

שלום, מזה כמה ימים אני סובלת מעל העפעף בנפיחות וכאבים בנוסף העין עצמה מאוד אדומה האם זה בודאות שעורה? קיבלתי מרופא המשיפחה שלי טיפות אופטי גנטה - הם ממש לא עוזרות לי ההפך יותר שורף והמצב מחמיר. מה לעשות? לפני שושה ימים לא היתה נקודה מעל העפעף היה רק נפיחות מרובה. מקווה לקבל עזרה. ערב טוב, טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעורה בעין ? איך יודעים?

הוספת תגובה

• לטל

ד``ר יורם שוחט
    20/07/2008

1. שעורה היא דלקת של בלוטת חלב בעפעף, ואינה דלקת בעין, אם העין, לפי תאורך, מאד אדומה, יתכן שלא מדובר בשעורה אלא בבעיה אחרת או בזהום משני.

2. שעורה אינה תהליך זיהומי מלכתחילה ולכן אנטיביוטיקה לא אמורה לעזור. יחד עם זאת, זהום עלול להתפתח בשלב מאוחר יותר ואז בהחלט יש לטפל באנטיביוטיקה.

3. הכי חשוב: מכיוון שלדבריך המצב לא רק שאינו משתפר אלא אפילו מחמיר, עליך לגשת בהקדם לבדיקה על ידי רופא עיניים לאבחון המצב ולהמלצה לטפול. ההדגשה היא על רופא עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו