מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית עיניים שלא עוברתאביב20/07/2008
שלום, לפני יותר משנה גילו אצלי מחלה בשם קרטוקונוס, היום כשהמצב שלי התדרדר מאוד וממשיך להתדרדר בקצב מהיר בכל יום הגעתי למצב על גבול של עיוורון, הכל מטושטש ונמרח והבעיה המרכזית היא כזו: אין אפשרות לטפל במחלה הזו מכיון שמצאו אצלי עוד משהו לפני יותר מחצי שנה שזיהם לי את העין ועקב זה אי אפשר לטפל בכלום עד שהזיהום יעבור. ככה זה נשמך כבר הרבה מאוד זמן ואיבדתי כל יכולת לתפקד כמו בן אדם נורמלי. הייתי אצל יותר מ 6 רופאים שונים וב 5 בתי חולים ומרכזים רפואיים ואף אחד לא מצא פתרון עד היום, חלק מהרופאים אפילו החליטו לא להתעסק עם זה וישר סירבו לטפל. אני מטופל בסטרואידים כבר 8 חודשים ואין שום שיפור במצבי, בנתיים הראייה מתדרדרת בכל יום ואני מאבד אותה. חשבתי לחפש רופא בהודו אחרי מחשבה רבה, אולי באזור הזה של העולם עם רפואה אחרת ושונה לגמרי ממה שיש פה מישהו שם יוכל לעזור לי. אני מבקש עזרה מכל מי שיודע משהו על רופא מסויים בצפון של הודו או על כיוון מסויים אחר שיכול לעזור לי. תודה מראש, אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאביב
ד``ר יורם שוחט20/07/2008ישנם מספר דברים שבעקבות התאור שלך לא כל כך ברורים לי.
1. סטרואידים לא משמשים לטפול בזהום.
2. האם אתה מרכיב עדשות מגע?
3. האם הוזכר טפול להקשיית הקרנית (קרוס-לינקינג)?
4. אם הטפולים הלא-כירורגיים נכשלים, יש מקום לשקול אופציה ניתוחית. האם דברו אתך על זה?
5. לא ידוע לי על שום שיטה הודית או אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אסביר את עצמי יותר טוב
אביב22/07/2008לא יודע אם לקרוא לזה זיהום אבל יש מין נקודות\צלקות על הקרנית, בקשר לעדשות מגע אין פשרות מפני שהעין עצמה חולה ולא ניתן להכניס אליה שום עצם זר. בעבר דיברו איתי על הקשית הקרנית אבל מאז המצב השתנה לרעה וגם בנושא הזה אסור לגעת בעין. במצב הנוכחי אין שום אפשרות לגעת בעין עד שיעברו הצלקות האלו... אם יעברו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביב
ד``ר יורם שוחט22/07/2008אם הקרניות שלך במצב שבו הטפולים שהוזכרו אינם יעילים או אינם אפשריים, יש מקום לשקול השתלת קרנית. התייעץ עם הרופא שלך לגבי אופציה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?