בעיית עיניים שלא עוברת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית עיניים שלא עוברת
    אביב
    20/07/2008

שלום, לפני יותר משנה גילו אצלי מחלה בשם קרטוקונוס, היום כשהמצב שלי התדרדר מאוד וממשיך להתדרדר בקצב מהיר בכל יום הגעתי למצב על גבול של עיוורון, הכל מטושטש ונמרח והבעיה המרכזית היא כזו: אין אפשרות לטפל במחלה הזו מכיון שמצאו אצלי עוד משהו לפני יותר מחצי שנה שזיהם לי את העין ועקב זה אי אפשר לטפל בכלום עד שהזיהום יעבור. ככה זה נשמך כבר הרבה מאוד זמן ואיבדתי כל יכולת לתפקד כמו בן אדם נורמלי. הייתי אצל יותר מ 6 רופאים שונים וב 5 בתי חולים ומרכזים רפואיים ואף אחד לא מצא פתרון עד היום, חלק מהרופאים אפילו החליטו לא להתעסק עם זה וישר סירבו לטפל. אני מטופל בסטרואידים כבר 8 חודשים ואין שום שיפור במצבי, בנתיים הראייה מתדרדרת בכל יום ואני מאבד אותה. חשבתי לחפש רופא בהודו אחרי מחשבה רבה, אולי באזור הזה של העולם עם רפואה אחרת ושונה לגמרי ממה שיש פה מישהו שם יוכל לעזור לי. אני מבקש עזרה מכל מי שיודע משהו על רופא מסויים בצפון של הודו או על כיוון מסויים אחר שיכול לעזור לי. תודה מראש, אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית עיניים שלא עוברת

הוספת תגובה

• לאביב

ד``ר יורם שוחט
    20/07/2008

ישנם מספר דברים שבעקבות התאור שלך לא כל כך ברורים לי.

1. סטרואידים לא משמשים לטפול בזהום.
    2. האם אתה מרכיב עדשות מגע?
    3. האם הוזכר טפול להקשיית הקרנית (קרוס-לינקינג)?
    4. אם הטפולים הלא-כירורגיים נכשלים, יש מקום לשקול אופציה ניתוחית. האם דברו אתך על זה?
    5. לא ידוע לי על שום שיטה הודית או אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אסביר את עצמי יותר טוב

אביב
    22/07/2008

לא יודע אם לקרוא לזה זיהום אבל יש מין נקודות\צלקות על הקרנית, בקשר לעדשות מגע אין פשרות מפני שהעין עצמה חולה ולא ניתן להכניס אליה שום עצם זר. בעבר דיברו איתי על הקשית הקרנית אבל מאז המצב השתנה לרעה וגם בנושא הזה אסור לגעת בעין. במצב הנוכחי אין שום אפשרות לגעת בעין עד שיעברו הצלקות האלו... אם יעברו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאביב

ד``ר יורם שוחט
    22/07/2008

אם הקרניות שלך במצב שבו הטפולים שהוזכרו אינם יעילים או אינם אפשריים, יש מקום לשקול השתלת קרנית. התייעץ עם הרופא שלך לגבי אופציה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו