שעורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעורה
    יוסי5
    20/07/2008

שלום אני בן 18 ומרכיב עדשות מגע , לפני כמה ימים קמתי בבוקר עם עין קצת נפוחה וכאבים קטנים אך לא משמעותיים כך שלא התרגשתי מזה וחשבתי שיעבור לבד...היום אחרי משו כמו שבוע שהעין עדיין נפוחה אך הכאבים נעלמו החלטתי ללכת לרופא עיניים. הרופא אמר לי שהייתה לי שעורה קטנה ושנשאר מוגלה מתחת לעין ויש צורך בדקירת מחט. עכשיו יש לי קצת חרדה ממחטים ועוד באזור הפנים כך שקצת התחלתי לפחד מהקטע והרופא אמר שזה יכול לעבור גם לבד תוך שבוע מקסימום אך עדיף לדקור כמה שיותר מהר כי אחר כך אולי הוא כבר לא יוכל ויהיה צורך בניתוח . האם זה באמת יכול לעבור לבד או שכדאי לי להזדרז?והאם יש משהו אחר שאפשר לעשות? תודה,יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעורה

הוספת תגובה

• ליוסי

ד``ר יורם שוחט
    20/07/2008

חימום מקומי (קומפרסים חמים) יכול לעזור. יש לבצע 3 פעמים ביום, למשך מספר דקות בכל פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה ד"ר , ועוד שאלה קטנה

יוסי5
    21/07/2008

כמה ימים אתה ממליץ לעשות את הקומפרסים? תודה,יוסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוסי

ד``ר יורם שוחט
    21/07/2008

לפחות עד שהשעורה תעלם לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו