אני רואה עיגולים קטנים באויר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רואה עיגולים קטנים באויר
    שי
    04/08/2008

תודה לאלוהים יש לי ראייה 6על שש ועשיתי שדר ראיה וקיבלתי בכל עין 100-100 כבר מאז שהייתי קטן וכשאני ישן על המיטה ובתנאי תארוה מיוחדים נראה לי שאני רואה חלקיקי האויר מין עיגולים כאלה בגודל ראש המחט אפילו יותר קטנים ששוחים באויר השאלה אם זה אפשרי ? ומה זה שאני רואה אותו ? והאם יש ראייה יותר טובה מ 6 על 6 ואיך בודקים את זה ? ( ראיתי מישהו בטלויזיה שראיתו כל כך חדה שהוא יכול לכתוב 100 מילים על גרגיר אורז בלי ציוד כלשהו ובטח בלי כל זכוכית מגדלת או מיקרסקופ ......)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשי

ד``ר יורם שוחט
    05/08/2008

1. התופעה של ראיית נקודות או חלקיקים אחרים בתנאי אור הסוימים היא נפוצה למדי, ונובעת בד"כ משינויים עדינים מאד בג'ל שבתוך העין. אין לכך שום משמעות מבחינת הראייה.

2. ראייה 6/6 מוגדרת כראייה של סימנים (כגון ספרות או אותיות) בגודל מסוים, ואדם שאינו סובל מבעיה בעיניו אמור לראות 6/6. יחד עם זאת, קיימת התפלגות טבעית באוכלוסיה, כך שישנם אנשים שלא מצליחים לראות 6/6 ויש אנשים שיכולים לזהות סימנים שהם קטנים יותר מ-6/6. בדיקת ראייה פשוטה אצל אופטומטריסט יכולה להגדיר את כושר הראייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו