דלקת עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עיניים
    לינה
    07/08/2008

שלום, אני בחודש תשיעי להריון. הילדה שלי היתה חולה בדלקת עיניים שארכה כשבועיים ולקראת סופה אני ובעלי נדבקנו . זה התחיל באדמומיות בעין אחת. אצלי זה התפשט גם לעין השניה ואצל בעלי נשאר בעין אחת. רופא עיניים נתן לנו טיפות dexamicin ומשחה cintomicin . אנחנו משתמשים בתרופות כבר מס' ימים אך המצב הולך ומחמיר - העין של בעלי כמעט נסגרה והעיניים שלי נהיות אדומות ונפוחות יותר ויותר מיום ליום. השאלה שלי: מצד אחד הרופא אמר שעלינו פשוט להתאזר בסבלנות כי הדלקת יכולה להימשך בין שבועיים לחודשיים והחמרה במצבנו הנה דבר טבעי. כמו כן הוא אמר שהתרופות שנתן לא הכי יעילות במקרה של דלקת זו ואין תרופות אחרות. האם אכן ההחמרה הנה דבר טבעי? האם בגלל שאני בחודש תשיעי עליי לטפל בבעיה בדרך אחרת? אולי כדאי לגשת לבית חולים? בתודה מראש, לינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת עיניים

הוספת תגובה

• ללינה

ד``ר יורם שוחט
    10/08/2008

אם מדובר בדלקת ויראלית, יש לה מהלך טבעי של החמרה, ואח"כ היא דועכת. אם המצב הולך ומחמיר רצוי להתייעץ עם הרופא שבדק.

אין קשר להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו