מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת עינייםלינה07/08/2008
שלום, אני בחודש תשיעי להריון. הילדה שלי היתה חולה בדלקת עיניים שארכה כשבועיים ולקראת סופה אני ובעלי נדבקנו . זה התחיל באדמומיות בעין אחת. אצלי זה התפשט גם לעין השניה ואצל בעלי נשאר בעין אחת. רופא עיניים נתן לנו טיפות dexamicin ומשחה cintomicin . אנחנו משתמשים בתרופות כבר מס' ימים אך המצב הולך ומחמיר - העין של בעלי כמעט נסגרה והעיניים שלי נהיות אדומות ונפוחות יותר ויותר מיום ליום. השאלה שלי: מצד אחד הרופא אמר שעלינו פשוט להתאזר בסבלנות כי הדלקת יכולה להימשך בין שבועיים לחודשיים והחמרה במצבנו הנה דבר טבעי. כמו כן הוא אמר שהתרופות שנתן לא הכי יעילות במקרה של דלקת זו ואין תרופות אחרות. האם אכן ההחמרה הנה דבר טבעי? האם בגלל שאני בחודש תשיעי עליי לטפל בבעיה בדרך אחרת? אולי כדאי לגשת לבית חולים? בתודה מראש, לינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללינה
ד``ר יורם שוחט10/08/2008אם מדובר בדלקת ויראלית, יש לה מהלך טבעי של החמרה, ואח"כ היא דועכת. אם המצב הולך ומחמיר רצוי להתייעץ עם הרופא שבדק.
אין קשר להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?