פעולה כירורגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעולה כירורגית
    קרן
    09/08/2008

שלום רב, יש לי מעין 'גולה' פנימית כזאת בעפעף עין שמאל בחלק שמעל הריסים, בערך באמצע העפעף ... הייתי אצל הרופא שלי שאמר לי שמה שיש לי זאת שארית של שעורה בעין שכנראה לא יצאה לגמרי ולכן נותרה בליטה (היא יחסית לא גדולה, לא כ"כ רואים אבל אם ממששים את העפעף מרגישים שיש שם משהו ואם מסתכלים מקרוב אז רואים את זה גם בלי לגעת) הוא נתן לי משחה לשימוש לחודש ששמה : מקסיטרול , ואמר לי שאם היא לא תעזור שאני יחזור אליו לפעולה כירורגית על מנת שיסיר לי את הגוש הזה. הוא אמר לי שזו פעולה של 5 דקות שהוא עושה אותה במקום. המשחה לא עזרה לי, ומשום שהתור שלי בעוד כשבוע, ואני בחרדה לא יודעת מה אני הולכת לעבור ואם הדבר כרוך במנוחה או לא, הייתי מעוניינת לבקש ממך הסבר לגבי הפעולה הכירורגית המדוברת אותה אני הולכת לעבור: כלומר מה הוא הולך לעשות לי ? והאם אני יכולה ללכת לעבודה ישר לאחר מכן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעולה כירורגית

הוספת תגובה

• לקרן

ד``ר יורם שוחט
    10/08/2008

בפעולה הכירורגית מוציאים את ה"גולה". לגבי הטכניקה הספציפית עלייך לשאול את הרופא שלך.

כעקרון את יכולה לשוב לחיים רגילים אחרי הניתוח, אך יתכן שהעפעף יהיה נפוח, או שיהיה שטף דם בעור העפעף, או שהעין תהיה חבושה. כמו כן יתכן כאב מסוים או תחושת אי נוחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו