טשטוש ראיה ולאחריו כאבי ראש עזים!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טשטוש ראיה ולאחריו כאבי ראש עזים!!
    ליטל
    16/08/2008

שלום שמי ליטל, אתמול במהלך העבודה חשתי לפתע טשטוש ראייה מטריד ביותר בשתי העיניים אך בעיקר בעין שמאל. הרגשתי שאני רואה מעין חצי עיגול עם צבעים שונים שמטשטש את ראייתי ושמלווה אותי בהסתכלות לכל כיוון של גלגל העין. נבהלתי נורא וחשתי חוסר אונים . התחושה נמשכה כ- 20 דקות אז הטשטוש נעלם ותקף אותי כאב ראש -( משני צידי הראש) נוראי אשר מעולם לא חוויתי כמותו!! חשוב לציין כי אינני נוטלת תרופות באופן קבוע, ללא בעיות של ל"ד ובסה"כ בריאה בד"כ. נאמר לי כי ייתכן ומדובר בהתקף מיגרנה אך מה שמטריד אותי הוא שאני מרגישה שהראייה שלי עדיין מעט מטושטשת ושוב בעיקר בעין השמאלית. האם ישנן תופעות אחרות מלבד מיגרנה המתאימות לתיאור שלי? והאם מומלץ בכל זאת להיבדק ע"י רופא עיניים? תודה מראש, ליטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לליטל

ד``ר יורם שוחט
    18/08/2008

1. לפי תאורך סביר מאד שמדובר במיגרנה.

2. מומלץ בכל מקרה של טשטוש ראייה, בעיקר כאשר מדובר בהופעה פתאומית, להבדק ע"י רופא עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו