קטוניס..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קטוניס..
    אלון
    18/08/2008

שלום רציתי ( בת 36)לעשות ניתוח לייזר בעיניים לפני כ-3 שנים ואמרו לי שאינני יכולה כי יש לי קרהקטוניס בעיניים (אני בטוח לא מבטא את זה נכון) האם יש שינוי כלשהו והיום כבר ניתן.. אני לא יכולה לסבול משקפיים( ואני גם לא מרכיבה) ועדשות מגע הן מאד יקרות וגם לא הדבר הכי נוח בעולם תודה מראש ,חן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קטוניס..

הוספת תגובה

• לאלון

ד``ר יורם שוחט
    18/08/2008

מקובל שאין לבצע ניתוח לייזר במקרים של קרטוקונוס (KERATOCONUS), אם כי יש מאמרים המדווחים על ניתוח לייזר במקרים מאד מסוימים .

הדרך המקובלת לאפשר איכות ראייה היא באמצעות עדשות מגע. כפי שציינת, גם לעדשות מגע יש בעיות (נוחות, מחיר) אך הן מאפשרות ראייה ואיכות חיים טובות. רק במקרים בהם לא ניתן להרכיב עדשות אפשר לשקול גישות ניתוחיות. כל החלטה ניתנת ספציפית בהתחשב במצב אצל אותו אדם ואי אפשר לענות בהכללה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך כ"כ על התשובה .

אלון
    20/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו