משקפיים וכאב ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפיים וכאב ראש
    נערה
    20/08/2008

שלום , יש לי משקפי ראיה שהן למעשה למרחק ואצלי משמשות כמשקפי ראיה בכל פעם שאני משתמשת בהן יש לי כאב ראש יש לציין כי יש לי אותן מדצמבר וגם אני סובלת ממיגרנה . למה זה קורה לי ? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפיים וכאב ראש

הוספת תגובה

• לנערה

ד``ר יורם שוחט
    21/08/2008

מכיוון שכאבי הראש מופיעים בכל פעם שאת מרכיבה את המשקפיים סביר להניח שהמשקפיים לא מותאמים טוב. אנא פני לבדיקה חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש ממשקפיים

אשר
    28/07/2009

שלום,
    גם אני סובל מכאבי ראש לאחר שהחלפתי משקפיים אבל המספר נשאר אותו מ"ס כמו במשקפיים הקודמים אז למה יש בכל זאת כאב ראש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאשר

ד``ר יורם שוחט
    28/07/2009

יתכן שהמשקפיים הותקנו בצורה לא נכונה (מירכוז העדשות למשל) או שהעדשות אינן במספר המדויק. פנה לאופטומטריסט שלך ודווח לו על תחושותיך. אם לא יעזור אתה יכול לפנות לקבל דעה נוספת מאופטומטריסט נוסף או מרופא עיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו