יובש בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בעיניים
    רותם שמעוני
    21/08/2008

שלום אובחן אצלי יובש בעיניים אני בן 18 וחצי אני סובל מזה כבר כמה זמן והעיניים שלי עייפות ניסיתי את כל הטיפות כלום לא עוזר חוץ מאשר HYLO COMMOD וקיבלתי מרופא עיניים בכיר גל ומשחה לעיניים המשחה סבבה אבל הג'ל כנראה עושה לי אדום בעין שמאל עכשיו , זה אדום שאני מרגיש ממש שרוף באלון שבתוך הג'ל (Viscotears) רשום שאם יש אדמומיות יש לגשת להתיחסות מיוחדת אצל רופא עיניים , עכשיו זה מלחיץ אותי קצת אז הפסקתי את השימוש בג'ל ואני משתמש רק במשחה בלילה (duratears) ובטיפות של HYLO COMOD א.רציתי לדעת האם זו אולי תגובה בין תרופתית ? ומזה אומר האדום הזה כי רשום שזה נדיר. זה לא סתם אדום זה כזה ורידים אדומים משהו לא שיגרתי. ב. מה עליי לעשות? ג.האם יש לאדום משמעות שאתם מבינים ויכולים להסביר לי ? ד.האם יש ג'ל לעיניים שאני יוכל להששתמש בו במקום הויסקוטירס? ה. האם הפסקה של עישון מקלה על היובש בעיניים? ואם כן אחרי כמה זמן? (אני כבר שבוע בהפסקה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בעיניים

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    21/08/2008

לעיתים התרופות שנטלת גורמות גירוי בעיניים. לא להילחץ. הן תרופות מצוינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו