עדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע

שלום! רציתי לדעת האם השימוש היומיומי בעדשות מגע רכות יומיות/חודשיות פוגע בעיניים בטווח הארוך? בנוסף רציתי לדעת מה המלצתכם לגבי ניתוח להסרת משקפיים בכללי ולמספר גדול 8 בפרט. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע

הוספת תגובה

• לגיל

ד``ר יורם שוחט
    24/08/2008

עדשות מגע הן גוף זר בעיניים, ובחלק מהמקרים בהחלט יש השלכות לטווח הרחוק.

אם אתה מעוניין בניתוח לייזר להסרת משקפיים, ותמצא מתאים מבחינת נתוני העיניים, אין מניעה לבצע ניתוח כזה גם במספר כמו שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמך לשאלה

שאלתי היא- אם אני מסתדר עם עדשות המגע ולא מפריעה לי הרכבתן, האם עדיין כדאי לי לעשות את הניתוח? האם הסיכון בעדשות גבוה מהסיכון של הניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    25/08/2008

לעיתים הסיכון מעדשות מגע גבוה מניתוח אם לא שומרים על סטריליות. 50% מהפונים לניתוח לא סובלים הרכבת עדשות מגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו