בעיה רצינית בעין שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית בעין שמאל
    שי
    24/08/2008

שלום, לפני פחות משנה התגלה לי שיש לי את מחלת הקרטוקונוס. אני מרכיב עדשות קרטוקוניות קשות. לפני כשבוע לערך התחילה עין שמאל לצרוב לי מאוד בחלק החיצוני של העין והתחילה אדמומיות בעין ובעיקר בחלקה החיצוני (החלק המגורה). לאחר שהבנתי שהצריבה כבר בלתי נסבלת והעין ממש אדומה הורדתי את עדשות המגע מהעיניים ולא הרכבתי אותן במשך כמה ימים. חשוב לציין שבמשך כל היום וקצת ביום שלמחרת העין כאבה לי. בסופ"ש הזה התחלתי שוב להרכיב את העדשות אך בקצב מועט והיום בבוקר לאחר כשלוש - ארבע שעות של הרכבה התחילה לי אותה תופעה וכאבים מציקים מאוד בעין. הורדתי שוב את עדשות המגע. שמתי לב שבנוסף לצריבה הנוראית והאדום שנוצר לי בעין יש לי מאין בליטה קלה שנמצאת על הקו שבין החלק הלבן של העין לטבעת עם הצבע. וזה בדיוק באותו אזור שהעין שלי כואבת וצורבת. בנוסף אני חושב שחשוב לציין שאני עובד רוב היום מול מחשב ובאזור ממוזג. אני כבר לא יודע מה לעשות וממש מותש נפשית מכל עניין הקרטוקונוס ועכשיו גם הבעיה הזו שגורמת לי לסבול כל יום שאני הולך לעבודה. (מה שגם עם משקפיים אני רואה ממש לא טוב - אפילו פחות טוב מבלי להרכיב כלום) בבקשה תייעצו לי מה לעשות. אני כבר ממש במצב של חוסר אונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רצינית בעין שמאל

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    25/08/2008

אתה צריך לגשת דחוף לרופא עיניים לבדיקה. ייתכן ופיתחת זיהום בעין. לא להרכיב עדשות עד הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שי
    25/08/2008

היום הייתי אצל רופא ואני במעקב אצלו. תודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו