דחוף- עין "נתקעת" לתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף- עין "נתקעת" לתינוק
    תלמור
    28/08/2008

שלום רב, יש לי תינוק בן 9 חודשים, לאחרונה שמתי לב כי מידי פעם עין שמאל נתקעת החוצה למס' שניות עד שאני קורא לו והוא ממקד מיד את מבטו אליי. ישנם מצבים שהוא מסתכל הצידה (כך שהעין ממש פונה החוצה) ואז אני קורא כדי שיישר מבט אלי, אולם עין שמאל "נתקעת" עדין במבט הצידה ואילו העין השניה מיישרת מבט אליי, כל זה לכמה שניות עד שהוא מתאפס עכל עצמו. כמו כן, לעיתים כשהוא מיישר מבט אלי (כשאני בגובה ענייו) עין שמאל לעיתים במבט בוהה, כאילו לא משתפת פעולה למס' שניות. אציין, הדבר קורה גם כשהתינוק עירני. יובהר, נבדקנו אצל שני רופאים אשר ביצעו בדיקה חיצונית , בדיקה לאחר טיפות ובדיקה נוספת טיפות + רטייה על עין שמאל (הבעייתית) אולם לא נמצא דבר, גם לא פזילה. התופעה היא מידי פעם, ולצערי הפזילה לא התרחשה בבדיקת הרופאים. מה דעתך? האם זו פזילה, ואם כן איזה סוג ? עין עצלה? כיצד מטפלים? והאם זה יחמיר? על תשובתך, אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לתלמור

ד``ר יורם שוחט
    31/08/2008

אנא הפני שאלתך לפורום העוסק בבעיות עיניים בילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו