עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    עידן .ס.
    01/09/2008

שלום רב, שני עידן ואני בן 17 יש לי עיניים כחולות , ובערך לפני 3-4 שנים הן התחילו להיות אדומות באופן קבוע עד היום.. הייתי אצל רופא עיניים, והוא אמר שזו דלקת אלרגית, ושאין דרך לטפל בה אלה רק לעקל על ידי טיפות עיניים... אני לא יודע מה לעשות אנשים מעירים לי כבר כמה שנים על העיניים שלי, וזה נורא נורא מפריע לי. תודה, עידן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• לעידן

ד``ר יורם שוחט
    01/09/2008

קיימות סיבות שונות לאודם בעיניים, ואלרגייה היא אחת מהסיבות.
    אי אפשר לענות על שאלתך ללא בדיקת העיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה שוב

עידן
    01/09/2008

ד"ר העיניים שלי אדומות מהשמש ומהרוח, וברגע שאני שם טיפות עיניים(סטילה) אחרי חצי שעה הן חוזרות להיות אדומות... אני לא מבין את זה... הייתי אצל הרופא, והוא אמר שזו דלקת אלרגית... רציתי לשאול אם יש לך הצעות לדרכי טיפול? זה מציק לי נורא כבר כמה שנים, אני רוצה מאוד/חייב לטפל בזה לפני הגיוס. דרך אגב יש לי ראייה 6/6 הכי גבוה... תודה רבה, עידן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידן

ד``ר יורם שוחט
    02/09/2008

אי אפשר לענות על שאלתך ללא בדיקה.
    אם רופא העיניים שלך לא מצא פתרון, יש מקום לפנות לרופא אחר לחוות דעת נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו