דלקת ויובש בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ויובש בעיניים
    לילך
    07/09/2008

לד"ר הנכבד שלום רב, אני בת 30. לפני יותר מחודש החלה אצלי דלקת בעין. הרופא איבחן דלקת ויראלית. טופלתי בסטרודקס וגם בהיפוטירס כיוון שהתפתח גם יובש המציק בעיקר בשינה. לפני כשבוע הרופא המליץ להפסיק עם סטרודקס, וכעת אני משתמשת בלילה בויסקוטירס ובמידת הצורך בהיפוטירס. הדלקת לא חולפת ומאוד מציקה ואני חשה חסרת אונים נוכח הפיתרונות שרק מקלים אך לא פותרים את הבעיה. שאלותי הן: 1. האם יכול להיות שמדובר בסוג של חיידק ולא וירוס או איזשהו גורם אחר לבעיה? 2. האם ישנם פתרונות נוספים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ויובש בעיניים

הוספת תגובה

• ללילך

ד``ר יורם שוחט
    08/09/2008

דלקת ויראלית יכולה לגרום לתופעות גם אחרי שהשלב החריף של הדלקת חלף, ואלה יכולות להמשך שבועות עד חודשים לאחר הדלקת. כמעט תמיד זה מסתדר בסופו של דבר, לפעמים בסיוע תרופות ולפעמים מעצמו.

לגבי האפשרות שמדובר בגורם אחר ולגבי פתרונות נוספים אי אפשר לענות בלי בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך.

לילך
    09/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו