דלקת חריפה בעיינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חריפה בעיינים
    אהובה
    20/09/2008

לפני שלושה שבועות עין ימין הייתה אדומה לאחר מס ימים עפעפים נפוחות ובבוקר העין מפרישה מוגלה . הרופא נתן לי וולטרן אופטה בטיפות ןMAXITROL טיפה בכול עין גם עין שמואל נידבקה העיניים מאוד התנפחו.לאחר 10 ימים כשלא הייתה הטבה הלכתי למיון .ואז הרופא הפך את העפעף וניקה את המוגלה והחליף את התרופה לדתאמיצין.עבר שבוע והעיין עדיין נפוחה. הלכתי שוב ושוב הוא ניקה את המוגלה. עדיין העיניים אדומות והעפעפים נפוחות אני ממשיכה בתרופה כול 4 שעות טיפה. אני ממש מודאגת וזה מאוד לא נעים. וגם אני פוחדת שכול כך הרבה טיפות לא יזיקו לראיה. בבקשה .אם יש תרופה אחרת .או שאני צריכה לעשות בדיקות אחרות . אשמח לשמוע בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חריפה בעיינים

הוספת תגובה

• לאהובה

ד``ר יורם שוחט
    22/09/2008

1. אם אין שיפור במצב אחרי 3 שבועות טיפול עלייך לפנות שוב לרופא העיניים (או, לחלופין, לפנות לרופא עיניים אחר לדעה נוספת).

2. הטיפות, כשהן ניתנות בצורה מבוקרת ובהשגחת רופא עיניים, לא יכולות לפגוע בראייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו