עיוותים בראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיוותים בראיה
    תמי
    23/09/2008

אני בת 60, לאחרונה , בעין אחת אני רואה עיוות במסגרות , כמו קוים שבורים, ואור, בעיקר ברמזור מהבהב בעין זו. גם האותיות מרצדות ויוצאות מהשורה. העין השניה בסדר. למה ניתן ליחס זאת ? האם יש טיפול ? האם ויטמינים, אוכמניות ולוטאין יכולים לעזור ? מודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיוותים בראיה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    25/09/2008

חשד אצלך לניוון מרכז ראייה . לפנות לרופא עיניים לבדיקה ויש מקום לויטמינים מיוחדים ספציפיים רק אחרי בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיוותים בראיה גם לי יש

איבי
    07/10/2008

אבחנה : macular puckering le erm גם לי יש את אותה בעיה בעין אחת ולאחר שעברתי בדיקה פלורצנטית זאת האבחנה, רציתי לדעת מה זה בדיוק ואיך מטפלים בזה???, בתודה איבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מ ד"ר דומניץ

ד"ר דומניץ
    07/10/2008

אצלך מדובר באבחנה שונה שיש לשקול בה ניתוח. לפנות לרופא עיניים מןמחה לרשתית לחוות דעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו