לייזר לפני הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר לפני הריון
    לילי
    09/10/2008

שלום אני בת 27 נשואה כבר שנתיים ואין לי עוד ילדים , יש לי חולשה בראייה ובדקתי אצל רופא העיניים אם מותר לעשות לייזר בעיניים ואמר לי שבמקרה שלי שזה אידיאלי לעשות לייזר. עכשיו השאלה היא: 1- האם מותר לחשוב על ביצוע לייזר בעיניים לפני כניסה להריון? כי שמעתי שזה מסוכן ויכול להזיק בהרמונים שבגוף? האם זו טענה או מה הנכון? 2- אם אפשר לפרט לי בדיוק את תהליך הביצוע : כמה זמן זה? מה הן תופעות הליוואי? יש כאבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר לפני הריון

הוספת תגובה

• ללילי

ד``ר יורם שוחט
    10/10/2008

אין שום בעיה לעבור ניתוח לייזר להסרת משקפיים לפני הריון. הרי כמעט כל הנשים שעוברות את הניתוח הן בגיל הפריון ומתכננות הקמת משפחה או הרחבת המשפחה. לכן, אם מבחינת נתוני העיניים את מתאימה לניתוח אין כל מניעה שתעברי אותו.
    הערה: לא עושים את הניתוח בזמן הריון.

לגבי הניתוח עצמו, את ההסברים תקבלי מהרופא שבו תבחרי להיות המנתח שלך. זה תלוי בין השאר בשיטת הניתוח המתאימה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו