דלקת בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בעין
    דורית
    10/10/2008

שלום בבוקר יום כיפור התפתחה לי דלקת בעין , אני יודעת את זה מניסיון עבר כאשר קמתי בבוקר עם עין נפוחה ואדומה כאשר מוגלה בצידה הפנימי. אמי המליצה לי לעשות קומפס של תה ולשים על העיניים וכך עשיתי כמה פעמים. הנפיחות ירדה והאודם פחת ובבוקר למחרת כבר לא הייתה לי הרבה מוגלה. שאלתי היא האם באמת יכולה הדלקת לעבור כך בטיפול טבעי(כפי שראיתי שאפשרי משיטוט באינטרנט) והאם יש עוד דרכים להקל עליה. ניסיתי לקבוע תורים לרופאי עיניים בבוקר שישי אך ללא הצלחה. מה תייעץ לי לעשות? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בעין

הוספת תגובה

• לדורית

ד``ר יורם שוחט
    10/10/2008

האם האודם היה בעפעף או בחלק הלבן של העין?

אם הנפיחות והאודם היו רק בעפעף, ואילו החלק הלבן של גלגל העין לא היה אדום, אז קרוב לודאי מדובר בשעורה. במקרה זה קומפרסים חמים הם הטיפול.

אם היה אודם גם בגלגל העין (בלובן העין) קרוב לודאי שמדובר בדלקת הלחמית. במקרה זה מקובל להזליף טיפות עיניים (לאחר בדיקת רופא, כמובן). במקרים רבים דלקת יכולה לחלוף גם ללא טיפול תרופתי באמצעות מנגנוני ההגנה של הגוף.

אם המצב הולך ומשתפר, ואין כאב או שינוי בראייה, את יכולה להמשיך בקומפרסים. לעומת זאת, אם אין שיפור, או אם חלה החמרה, עליך לפנות לבדיקה. יש רופאים במוקדים של קופות החולים, ובחדרי המיון של בתי החולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו לא שעורה

דורית
    10/10/2008

קודם כל תודה רבה על המענה המהיר ועל המענה בכלל. יש לי עוד שאלה, אני עונדת עדשות חודשיות ורק לפני שבוע החלפתי אותם- האם עליי להחליף אותם בחדשות או שמנוחה של שבוע וניקוי שלהם יספיק? תודה : )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    11/10/2008

מספיק ניקוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו