טשטוש בראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טשטוש בראיה
    דניאל
    24/10/2008

שלום, הייתה לי דלקת עיניים ויראלית מסוג אדנו וירוס, הדלקת עברה לפני שבוע וחצי בערך, בשבוע הזה סבלתי מרגישות לאור לתקופה קצרה ולאחר מכן נעשה לי טשטוש רציני בעיניים. כעת לאחר טיפול של שבוע שכלל שימוש בדקסאמיצין + לקרימול 3 פעמים ביום ובלילה ויסקו טירס תודה לאל המצב השתפר דרסטית אך לא 100%. הרופא שטיפל בי עד כה אמר לי להמשיך עם הדקסאמיצין למשך שבוע נוסף ולהמשיך עם הלקרימול והויסקו טירס לעוד חודש. אופן הניסוח המרתיע של הרופא גרם לי לפנות לפורום (לדוגמא: לאחר שהדלקת עברה והיה לי טשטוש בעיניים הרופא אמר שיש לי "פצעים בקרנית" מה שגרם לי לחשוש שהטשטוש לא יעבור ויותיר אותי עם נכות מסויימת ובאתר הזה נאמר לי שיש לי תסנינים ואין סיבה לדאגה) ומכאן שאלותי: 1) כמה זמן לוקח לתסנינים להיעלם? 2) האם יש חשש שראייתי לא תחזור לתקינות מלאה? נ.ב זוהי הפעם השניה שאני מפרסם כאן שאלה ואני רוצה שוב להודות על ההיענות והמסירות של הרופאים באתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טשטוש בראיה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    24/10/2008

התסמינים חולפים ברוב המקרים אך זה לוקח מספר חודשים. הטיפול נכון וצריך סבלנות אין פיתרון קסם. הוירוס שפגע בך אלים והתוצאות ידועות צריך לטפל בסבלנות בסטרואידים במינון נמוך כפי שניתן לך וזה יסתדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דניאל
    25/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו