מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מסויים לאחר ניתוח להסרת משקפייםמיכאל30/10/2008
שלום רב, עברתי לפני 18 יום ניתוח להסרת משקפיים מסוג LASEK היה לי מינוס 6, כמה ימים לאחר הניתוח ראייתי החלה להשתפר בצורה טובה אך עם עליות וירידות כלומר הראייה לפעמים היתה פחות טובה מיום קודם (ואולי גם לפני שעות קודמות). כך זה היה במשך שבוע/שבוע וחצי, לאחר מכן הפסקתי לראות שינוי משמעותי כלפי מעלה ורק תזוזות לפה ולשם. ראייה לקרוב אולי קצת משתפרת בצעדים קטנים (אני מתקשה במחשב ולקרוא אבל מסוגל לזה די בסדר) והראייה לרחוק כגון כתוביות בטלויזיה אני מרגיש שיש ירידה. הלכתי לבדיקה אצל הרופא המנתח שבועיים לאחר הניתוח והוא בדק אותי ומצא שהכל בסדר גמור, הוא גם אמר לי שכנראה אני מאלה שאצלם הריפוי הוא איטי יותר אבל עוד שבועיים כלומר חודש מהניתוח הכל יהיה בסדר! מאז הבדיקה עברו עוד 4 ימים ואני לא מרגיש שינוי לטובה בקצב הזה לאחר חודש אני בטוח לא יראה טוב מאוד כמו שהבטיחו לי ואולי... השאלה שלי היא האם יש לי ממה לדאוג או שיש מטופלים כמוני שזה באמת כך איתם, בכל מקרה אני מודאג מאוד כי אני מתחיל ללמוד עוד 3 ימים ואני צריך את העיניים שלי בחזרה! מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכאל
ד``ר יורם שוחט02/11/2008ההחלמה אחרי LASEK יכולה לקחת גם חודשיים או שלושה, ובמקרים נדירים אף יותר. עיקר השפור מורגש בתקופה הראשונה, ואחר כך קצב השפור איטי יותר. אם בבדיקה לא נמצא לקוי בעיניים פשוט תתאזר בסבלנות ותמתין לשפור בראייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?