פחד מסויים לאחר ניתוח להסרת משקפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מסויים לאחר ניתוח להסרת משקפיים
    מיכאל
    30/10/2008

שלום רב, עברתי לפני 18 יום ניתוח להסרת משקפיים מסוג LASEK היה לי מינוס 6, כמה ימים לאחר הניתוח ראייתי החלה להשתפר בצורה טובה אך עם עליות וירידות כלומר הראייה לפעמים היתה פחות טובה מיום קודם (ואולי גם לפני שעות קודמות). כך זה היה במשך שבוע/שבוע וחצי, לאחר מכן הפסקתי לראות שינוי משמעותי כלפי מעלה ורק תזוזות לפה ולשם. ראייה לקרוב אולי קצת משתפרת בצעדים קטנים (אני מתקשה במחשב ולקרוא אבל מסוגל לזה די בסדר) והראייה לרחוק כגון כתוביות בטלויזיה אני מרגיש שיש ירידה. הלכתי לבדיקה אצל הרופא המנתח שבועיים לאחר הניתוח והוא בדק אותי ומצא שהכל בסדר גמור, הוא גם אמר לי שכנראה אני מאלה שאצלם הריפוי הוא איטי יותר אבל עוד שבועיים כלומר חודש מהניתוח הכל יהיה בסדר! מאז הבדיקה עברו עוד 4 ימים ואני לא מרגיש שינוי לטובה בקצב הזה לאחר חודש אני בטוח לא יראה טוב מאוד כמו שהבטיחו לי ואולי... השאלה שלי היא האם יש לי ממה לדאוג או שיש מטופלים כמוני שזה באמת כך איתם, בכל מקרה אני מודאג מאוד כי אני מתחיל ללמוד עוד 3 ימים ואני צריך את העיניים שלי בחזרה! מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למיכאל

ד``ר יורם שוחט
    02/11/2008

ההחלמה אחרי LASEK יכולה לקחת גם חודשיים או שלושה, ובמקרים נדירים אף יותר. עיקר השפור מורגש בתקופה הראשונה, ואחר כך קצב השפור איטי יותר. אם בבדיקה לא נמצא לקוי בעיניים פשוט תתאזר בסבלנות ותמתין לשפור בראייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו