דלקת/יובש /...לא מזוהה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת/יובש /...לא מזוהה!!!
    ליאון
    03/11/2008

מזה כשבועיים אני סובל ממשהו שגם הרופאה לא מצליחה לזהות. בעיקרון אני מרכיב עדשות ולאחר כמה שעות העדשה מתחילה לעלות לי ואני מרגיש איתה אי נוחות. הלכתי לרופאת עיניים היא בדקה לי את העין והיא נתנה לי טיפות עיניים פנימיקסין וטיפות נגד יובש והיא אמרה שהיא לא יודעת אם זה דלקת או יובש או ... חשוב לציין שהעין ללא עדשות אינה אדומה באופן חריג (יש לי בעיה של אדמומיות קבועה בעין),ובשעות הראשונות של הרכבת העדשות אין לי שום בעיה,הבעיה מתחילה לאחר כמה שעות שאני מרגיש בעין תחושת עקצוץ קלה ומהרגע שאני מגרד מעט מיד העדשה לא נוחה. בעיקרון אני במנוחה עם העדשות כרגע-אך מדי פעם אני מרכיב ל"ראות" מה המצב. אשמח לקבל חוות דעת על המקרה הנ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת/יובש /...לא מזוהה!!!

הוספת תגובה

• מ

ד''ר יובל דומניץ
    03/11/2008

יכול להיות שאתה מפתח אי סבילות לעדשות מגע . תטפל בעיניים תמשיך להרכיבם אחרי טיפול ואם עדיין לא תוכל אז יש לך בעייה עם הרכבת העדשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו