יובש בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בעין
    בן ציון
    14/12/2008

בס"ד שלום אני סובל מיובש בעין אחת. הלכתי לרופא עיניים, והוא טען שזה לא רציני, אבל נתן לי טיפות עיניים מסוג "לקרימול". נדמה לי שהמצב של העין נהיה יותר גרוע. האם זה נןבע מזה שפעם אחת לקחתי את הטיפות ממש לפני השינה, דבר שאולי גרם לזה שבמקום שהעין תפריש את הדמעות, הן נשארות בעין ומציקות, או שפשוט הטיפות לא עושות לי טוב? בנוסף, נדמה לי שהעין שלי קצת דביקה. מה עלי לעשות? להמשיך עם הטיפות או להפסיק? האם עלי לפנות שוב לרופא? אשמח אם תוכלו לעזור לי. בן ציון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בעין

הוספת תגובה

• לבן ציון

ד``ר יורם שוחט
    14/12/2008

קיימים בשוק תכשירים רבים לטיפול ביובש בעיניים, ואם סוג מסוים לא משפיע כמצופה אפשר להשתמש בסוג אחר.

אין כל קשר לכך שנטלת הטיפות לפני השינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש בעין - המשך

בן ציון
    28/12/2008

בס"ד שלום ניסיתי לקחת טיפות עיניים מסוג "רפרש" ואחרי כמעט שבוע של שימוש יש שיפור מסוים במצב העין אבל העין עדיין מציקה. אני חושד שהעין שלי קצת אלרגית גם ללקרימול וגם לרפרש. (אני לא בטוח, ואולי הטיפות פשוט לא עוזרות). מה עלי לעשות? האם עלי להמשיך עם הרפרש או להפסיק ולתת לעין להירגע לבד? האם עלי לנסות טיפותאחרות? אשמח אם תוכלו להמליץ לי על סוג. בנוסף, ברצוני לדעת באם המצב של העין לא ישתפר, האם זה עלול להפריע לי לעשות ניתוח לייזר? אשמח שם תוכלו לעזור לי. חודש טוב בן ציון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבן ציון

ד``ר יורם שוחט
    28/12/2008

אין כל כך חשיבות לסוג הטיפות, כל זמן שאתה מרגיש שהן עוזרות. אפשר גם לקחת פסק זמן מהטיפות.
    במצבים של יובש ניכר עלולה להיות בעייה עם נתוח לייזר להסרת משקפיים, אך במצבים קלים לא אמורה להיות מניעה לנתח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו