מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת מאוד :(דלית16/12/2008
צהרים טובים, לפני כחצי שנה התלוננתי על קושי בראיה והופניתי לבדיקות מטעם הצבא, ביצעו מיפוי קרנית, ואובחן קרטוקונוס, ונאמר לי שהטיפול אך ורק בעזרת עדשות קשות, ניסיתי להרכיב אותן מספר פעמים ללא הצלחה, ונוסף לכך שיניתי מספר במשקפים הכי קרוב שאפשר,(לדברי האופטיקאי או המומחה קרטוקונוס של האופטיקה). למרות שאני יודעת שזה אינו פיתרון והבנתי שאין אפשרות לליזר. בימים האחרונים בדקתי באופטיקה הקרובה למקום מגוריי, ונאמר לי שאפשר לעשות עדשות רכות לקרטוקונוס, שזה אפשרי ונעשה כבר, האם זה נכון? אפשרי? והתועלת אותה תועלת כמו להרכיב עדשות קשות? ואם כבר אפשר עדשות רכות, אולי אפשר לטפל בזה עם ליזר? אני מילדות עם משקפיים, ולאחרונה למרות ההרגל, אני מרגישה סבל איתם! תודה דלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדלית
ד``ר יורם שוחט17/12/2008אכן קיימות עדשות רכות לקרטוקונוס. במקרים רבים האפקט דומה לעדשות קשות.
אי אפשר לטפל בקרטוקונוס באמצעות לייזר, ואין לכך כך קשר לסוג עדשת המגע.
קיים כיום טיפול המסוגל לבלום את הדרדרות הקרטוקונוס. הטיפול נקרא קרוס-לינקינג. דברי עם רופא העיניים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדלית
יפעת26/04/2009שלום דלית
אומנם הודעתך מזמן ואני מקווה שמצאת את הדרך הנוחה והטובה לך לטיפול בקרטוקונוס.
בכל מקרה אשמח לעזור לך ולתרום מנסיוני.
שמי יפעת ואני אובחנתי כחולת קרטוקונוס לפני 20 שנה בערך. סובלת בשתי הענים ובעיקר בעין שמאל.
אשמח להמליץ לך על אופטמריסט מדהים המומחה בעדשות ובטיפול בקרטוקונוס. כמו כן, אשמח להמליץ לך על רופא מדהים ומקצועי ביותר.
בהזדמנות זו אני שמחה לספר לך שבימים אלה מתארגנת קבוצה להקמת עמותה וקבוצת תמיכה.
באם זה מעניין אותך אשמח לספר לך עוד, אנחנו זקוקים לכל עזרה שתתקבל ולהרבה תמיכה.
שלחי לי מייל עם הכותרת - עמותה לכתובת הנ"ל.
יום נעים וטוב
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)