מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בהתאמת מרשםאנבל22/12/2008
שלום לאחרונה הגעתי לאופטימטריסט כדי להחליף את המשקפים מאחר ואינן נוחות לי. חדות הראיה תקינה, אך ההסתכלות דרכן מציקה ומכאיבה לעיני ומעייפת אותן. פעמים רבות אני חייבת להוריד את המשקפים, כי איני יכולה לשאת את התחושות. יש לציין שהמספר שלי גבוה (-6 עם צילנדרים) ואין אני יכולה לתפקד בלעדיהן. רכשתי לאחר בדיקה משקפים חדשות והן הכאיבו לי אף יותר. חזרתי לרשת ולאחר בדיקה מחודשת ע"י אופטימטריסט אחר הוחלפו העדשות, אך שוב אותן תופעות. המצב אף מחריף, אני לא מסוגלת לתפקד- קשה לי לקרוא, להסתכל במסך המחשב ואף להתמקד על פנים קרובות או מטרות זזות. אני מרגישה שאני כל הזמן עייפה מאוד ורוצה רק לעצום את עיניי. הייתי אצל רופא עיניים שלאחר בדיקה קבע כי הכל בסדר אך יתכן שהמספר חזק מידי (תיקון יתר). היום חזרתי לרשת, אך האופטימטריסט (אחד נוסף) לא הצליח למצוא מוצא. אני חשה לא נעים לשוב לרשת שוב ושוב, בעיקר כשהפתרון לא מגיע. עייפתי מאוד ואני מיואשת. אני מתנצלת על הכתיבה הארוכה, אבל אולי תוכלו ליעץ לי, היכן יכול להמצא הפתרון או ממה מצב כזה יכול לנבוע? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ23/12/2008מצבך מראה שהתאמת המשקפיים לא נכונה . את אצורה להרגיש עם משקפיים נוחות מקסימלית מיידית. ממליץ לפנות למישהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?