זקוקה למענה בדחיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה למענה בדחיפות
    חנה
    27/12/2008

אמש פניתי לרופא בשל דלקת בעיניים וניתן לי תרוצידין D, טיפה בכל עין למשך שבועיים. מספר שעות לאחר שחזרתי הביתה הבחנתי כי נדבקתי בשעורה בעין. האם להמשיך בטיפול הטיפות? והאם ייתכן כי באמת נדבקתי אצל הרופא? (לא היה שום מקור אחר להידבקות מלבד זה) תודה רבה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה למענה בדחיפות

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד"ר דומניץ
    27/12/2008

השעורה יכולה להיות רק נפיחות עפעף מהדלקת להמשיך בטיפול כרגיל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתכן ואני סובלת מתגובה אלרגית?

חנה
    27/12/2008

אני חשה גירוי בעין, אדמומיות ויש לי נפיחות בחלקה התחתון של העין (בעפעף התחתון). ייתכן וזו תגובה אלרגית לטיפות הנ"ל? אני שמה קומפרסים חמים על העין עם צמר גפן ואני מרגישה כי הנפיחות יורדת, מה זה יכול להיות? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    29/12/2008

ייתכן ומדובר בדלקת לחמית אלרגית צריך טיפול תרופתי בטיפות לפנות לרופא עיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו