שאלה לד"ר יובל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר יובל
    אושי
    28/12/2008

לפני 3 שנים ביצעתי במכונך ניתוח לייזר להסרת משקפיים. במרץ האחרון, לאחר שהייתי אצל רופאת העיניים שלי, ניגשתי אל הרופאה המנתחת במכון, זו שניתחה אותי בעיניים. הגשתי לה פתק ממכונה מיוחדת שמראה כי עלה לי המספר. היא אמרה שאין לשים לב למכונה הזו כי היא אינה רואה שעברתי ניתוח ושהיא מתפלאת שבכלל יצא לי מספר כל כך קטן כי לאחרים היא מראה מספרים גדולים יותר. (עומד על מינוס 1.25) זאת אומרת שבמכון שלך הרופאה אומרת כי המכשירים שבודקים ראייה אינם מבחינים בניתוח ואין להסתמך עליהם. שאלתי שאלה בפורום אחר וזאת התשובה שלום רב, לפי תאורך- אני מניח כי מדובר במכשיר האוטרפקטומטר- המודד את כח תישבורת העין. באופן עקרוני העובדה שעברת את הניתוח כלל אינה רלוונטית- המכשיר בודק כח תשבורת כללי- אם או בלי ניתוח. הקריאה של המכשיר ( אם המכשיר תקין) נכונה. מהי דעתך בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר יובל

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    29/12/2008

האוטורפרקטומטר הוא לא מדד למספר בעיניים לאחר ניתוח לייזר עקב שינויים בשבירת קרני האור. לכן צריכה להיות בדיקת אופטמטריסט לקביעת המספר. לכן קביעת הרופאה אצלינו במכון ובלי קשר לאצלינו נכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו