לחץ תוך עיני מוגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ תוך עיני מוגבר
    דניאל
    02/01/2009

שלום, החלמתי לפני כחודש מדלקת עיניים שכללה תסנינים ששיבשו את ראייתי ובחודש האחרון נהניתי מראיה תקינה לחלוטין. בשבוע האחרון התחלתי לראות הילות סביב אורות בשעות החשיכה ופניתי לרופא בשל כך, הרופא אמר שיש לי לחץ תוך עיני מוגבר ונתן לי טיפות לחות ג'נטיל (3 פעמים ביום) + ויטמין E (פעמיים ביום). מאז הראיה שלי התדרדרה לכל שעות היום. רציתי לדעת אם יש חשש לפגיעה כרונית בראיה והאם שימוש בטיפות לחות הם הפיתרון לתופעת הלחץ בעין? יתר על-כן, יש לי תור נוסף ב-14 לחודש ורציתי לדעת אם להמתין שבועיים במצבי יכול להחמיר את הבעיה. בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ תוך עיני מוגבר

הוספת תגובה

• לדניאל

ד``ר יורם שוחט
    02/01/2009

האם הרופא שאליו פנית הוא רופא עיניים?

הטיפול שאתה מקבל אינו מיועד להפחתת הלחץ התוך עיני. אם טשטוש הראייה אכן נגרם כתוצאה מלחץ מוגבר, דרוש טיפול שונה לחלוטין ובהקדם!

קרוב לוודאי שמדובר בתסנינים בקרנית, שהם תופעה ידועה בעקבות דלקת עיניים ויראלית, ויכולים להופיע שוב אחרי שנעלמו. גם במקרה זה הטיפול שונה מהטיפול שקיבלת. אם זו הבעיה, אין חשש לפגיעה כרונית בראייה (למעט במקרים נדירים).

אנא פנה לרופא עיניים לאבחנה ולטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא היה אכן רופא עיניים.

דניאל
    02/01/2009

מה עלי לעשות? הוא גם לא אמר לי לבוא אליו לביקורת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניאל

ד``ר יורם שוחט
    02/01/2009

תפנה ביום ראשון לבדיקה חוזרת. תבקש מהרופא שיסביר לך מה בדיוק הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דניאל
    02/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו