שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אני
    03/01/2009

שלום אני בחורה בת 21 סובלת כבר כחודש מכאבים בעין ימין,יש הבדלי גודל בין העינים פניתי לרופא לפני כשבועיים הוא ביקש לראות תמונה מילדות כדי לבחון אם הבדלי העינים היו כבר מגיל צעיר,לדעתו יש.אני מעולם לא הבחנתי בכך וגם לאחר שהוא אמר לא ראיתי את זה.הכאבים בעין התחילו רק לאחרונה העין נפוחה יותר מהשנייה יש פעמים שאני רואה בעין קצת מטושטש ומה שמפריע לי בעיקר שזה מלווה בכאבי ראש חזקים,קשה לי להרדם בלילה(לא מהכאבים הסיבה לנידודי שינה לא ברורים לי) האם הנידודי שינה והכאבי ראש באמת קשורים לכאבים בעין?או שזאת יכולה להיות בעיה אחרת? מה זה יכול להיות?יש לי הפניה לסיטי והבנתי שעדיף להימנע מה לעשות? זאת תופעה מוכרת? תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לאני

ד``ר יורם שוחט
    03/01/2009

המצב שאת מתארת דורש ברור, ובדיקת סי טי היא חלק חשוב מהברור. לא ברור ממה הבנת שעדיף להמנע מבדיקת סיטי. הבדיקה נועדה לסייע באבחון הבעייה.
    פני לבדיקת סי טי כפי שהרופא שלך המליץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו