כאבים בארובת העין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בארובת העין
    שרון
    23/01/2009

שלום לפני 4 חודשים נכנס לי עצם זר לעין ולאחר שהוציאו אותו עדיין ישנה בעיה. יש לי דלקות עיניים חוזרות וטופלתי בסינטומיצין וטיפות שעזרו לדלקת והיא חלפה. בבדיקות נוספות הרופאה אמרה שזה ריס ששורט את הקרנית מעל שק הדמעות אבל שבאו להוציא אותו באפילציה (קופ"ח כללית) התגלה שהוא לא שם. אני סובלת מכאב בעין למעלה פנימה עד העצם של הגבה והאף כבר המון זמן ויש תחושה שמשהו בתוך העין למעלה בפינה עמוק. הרופאים הציעו שאפנה לאף אוזן גרון לבדוק אולי משהו נמצא על הסינוס אבל אני סובלת מכאב שכבר נהיה כרוני ולוחץ על העין ואני מאוד מודאגת ולא יודעת מה לעשות. אנא עזרתכם או השערתכם מה כדאי לעשות או לבדוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בארובת העין

הוספת תגובה

• לשרון

ד``ר יורם שוחט
    23/01/2009

אם מדובר כאב בעצמות שסביב העין (כמו שציינת, בגשר האף ובשולי בארובה למעלה) יש בהחלט צורך להבדק על ידי רופא א.א.ג. אני מניח שהוא גם יפנה אותך לצלום ארובות העיניים והסינוסים. כמו כן, יש רופאי עיניים שהתמחותם בתופעות הקשורות לארובות העיניים (אוקולו-פלסטיקאים). אפשר לשקול גם פנייה לרופא כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו