הפרעה בזמן מצמוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה בזמן מצמוץ
    נעמה
    09/02/2009

שלום לפני מספר חודשים התחלתי לראות "זבובים" בעיניים והלכתי להיבדק אצל רופא עיניים. הרופא המליץ שאגיע שוב במידה ויש שינוי או ירידה בראייה. שלשום התחלתי לראות בזמן שאני ממצמצת עיגול שחור (כשאני מול רקע לבן) או לבן (כשאני מול רקע שחור), אני לא רואה את העיגול על רקע צבעוני וגם לא בזמן שהעיניים פקוחות, ואין לי ירידה בראייה. האם זה מסוכן? ממה יכולה לנבוע תופעה כזו? האם זו יכולה להיות הינתקות רשתית? עליי לפנות למיון? אני די בלחץ. לתשובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה בזמן מצמוץ

הוספת תגובה

• מ ד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    10/02/2009

צריך לפנות בדחיפות לבדיקת קרקעיות עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאחר בדיקה

נעמה
    10/02/2009

תודה על התשובה הקודמת פניתי למיון והרופא ערך בדיקות הוא אמר שעין ימין תקינה ובעין שמאל הוא רואה מעין התרוממות קטנה של הרשתית או ציסטה באזור המקולה. עליי לחזור לצילום מחר. הרופא רשם בהבחנות חשד לבצקת במקולה (אדמה), אולם אמר שאינו בטוח אני צעירה, ללא סוכרת, האם זה הגיוני? מה הטיפול במקרה שזו אכן בצקת? כדורים/ניתוח? כרגע הראייה שלי בסדר גמור, רק העיגול הכהה בזמן מצמוץ מטריד אותי. האם זה מסוכן? קראתי שאחת התופעות בהיפרדות זגוגית (מה שיש לי) היא גם ראייה של טבעות, אולי זה שייך לזה? תודה וסליחה על האורך נעמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו