רופא מנתח לניתוח קטרקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא מנתח לניתוח קטרקט
    רובי בראון
    17/02/2009

אני צריך לעבור ניתוח קטרקט בעין אחת. הומלץ לי על רופא שאני מכיר, נפגשתי איתו, והוא נראה כמו רופא מקצועי מנוסה רציני ואחראי, והבנתי שזהו התחום שבו הוא מתעסק וכי הוא עושה הרבה ניתוחים כאלו. לעומת זאת, אני לא יודע האם הוא הרופא בטופ שבטופ לניתוח הזה, ואם אין רופאים אחרים שאולי יותר מנוסים או יותר מוצלחים. נפגשתי עם רופא אחר שהמליצו לי עליו והרופא הזה היה מבוגר יותר, והעדפתי על פניו את הרופא הראשון. השאלה שלי היא האם בניתוח קטרקט כדאי לחפש עוד עד שאני ימצא את הרופא שבטופ שבטופ, או שאם מצאתי רופא מקצועי שאני סומך עליו כדאי ללכת עליו וזהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא מנתח לניתוח קטרקט

הוספת תגובה

• לרובי

ד``ר יורם שוחט
    18/02/2009

בשנה האחרונה בוצעו בארץ קרוב ל-50,000 ניתוחי קטרקט. מדובר בניתוח נפוץ ורוב המנתחים מיומנים בביצועו.

ההחלטה אם לפנות ל"טופ שבטופ" (כהגדרתך) תלויה רק בך. אם יש לך אמון ברופא מסוים, ושמעת עליו דברים טובים מאנשים שנותחו על ידו או מאנשי מקצוע, אתה תצטרך להחליט אם זה מספק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו