אחרי ניתוח לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח לייזר
    עינבר אפרתי
    05/08/2007

ד"ר שלום רב.
    עשיתי לפני כחודש ניתוח להסרת משקפיים בלייזר בשיטת לאסיק(הקרנית שלי היתה עבה- 550)המספרים בעניים היו 7 בימין ו 7.5 בשמאל וגם צילינדר 1 בשתי השניים. כיום כחודש לאחר הניתוח אני לא רואה עדיין טוב 0.25(בעין ימין) ו 0.75 (בעין שמאל). בבדיקות של הביקורת נאמר לי כי אין דלקות וכו' וכי הניתוח הצליח והראיה תגיע. שאלותיי הם:
    1- האם ייתכן כי בשיטה זו אשר בא רואים 6/6 אחרי מספר ימים , ישנם מקרים יוצאי דופן שראייתם מגיעה יותר מאוחר? אם כן כמה זמן זה עלול לקחת?? או שמא הניתוח לא הצליח באופן מלא -בניגוד למה שהמנתח בעל האינטרס טוען.
    2- עובי הקרנית שלי אחרי הניתוח הוא 320 (היה לפני 550) האם לא חתחו הרבה- כמובן ביחס למספר? והאם ניתן לתקן עוד את הראיה בעובי כזה של הקרנית?(לדוגמא ע"י שיוף-אולי?).
    מודאגת מאוד ,מצפהב ומודה על תשובתך הכנה .
    תודה מראש
    עינבר אפרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח לייזר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ יובל לליטל

ד''ר יובל דומניץ
    07/08/2007

צריך לתת זמן לעיניים . העובי שנמדד נמוך מדי לתיקון שעברת וכנראה המדידה לא נכונה. יש לעקוב אחרי הריפוי עד חצי שנה לראות תוצאות. אני בדרך כלל לא מנתח בשיטת לאסיק מספרים מ7 ואילך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו