הפרעות ראייה מוזרות ומשונות ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות ראייה מוזרות ומשונות ...

שלום רב, מזה כמה חודשים יש לי הפרעות ראייה שמורגש כי מגבילות אותי ומפריעות במשך היום. התחילו לפני כמספר חודשים, ובמהלך זמן זה נבדקתי אצל מס' גורמים רפואיים כולל רופא עיינים אשר לא מצאו את מקור הבעיה. התופעות מתבטאות בריצודים בראייה, לדוגמא באור לבן חזק, מול מסך מחשב CRT בעל קצב ריענון נמוך, "פיצפוצים" הולכים ושבים בשדה הראייה, נקודת אור בשדה הראייה שהולכת ושבה בשדה הראייה לפעמים נראת בעין שמאל ולפעמים בעין ימין ובעייה ממש מוזרה של כמעין חולשה בעיינים כאשר אני מביט לעבר אור חזק. הדבר מתבטא בצורה ברורה בלילה כאשר למשל אני מסתכל על חלון או על פנסים של רכב - האור מתחיל לנוע למעלה ולמטה ולצדדים. יש לציין כי אותם תופעות החלו לי מאז לקיתי בהתקף מיגרנה אשר היה מלווה ב"אאורה" בתחילתו. האם ייתכן כי ההתקף פגע לי בעיניים? במערכת עצבית כלשהי? במהלך הבדיקות עברתי MRI מוח אשר לא זוהה בה גורם מפריע כלשהו. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    13/03/2009

מה שאתה מתאר הם תופעות נוירולוגיות ולא מקורן בעיניים. לפנות לנוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו