שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ישראל
    24/03/2009

אני בן 23,חייל לפני שחרור. לפני כשלושה חודשים הייתה לי דלקת ויראלית בעין שמאל(שעברה גם לימין) שטופלה בדקסאמיצין וסילוקסן ודי הסתדרה אך נשארו לי עכירויות בקרנית(כ-40,גם במרכז הקרנית)וגם בעין ימין(כ-10).אציין כי אין לי משקפיים וראיתי 6/6 קיבלתי טיפול בסטרודקס וFML למשך שלושה חודשים ובביקרות לפני שבוע נאמר לי שהעכירויות עברו אך נשארו לי צלקות בקרנית בעין שמאל,ושזה עובר עם הזמן. כרגע אני לא רואה טוב ובבדיקת עיניים לפני יומיים נאמר לי שאצטרך משקפיים עם חצי צילינדר ב2 העיניים וכחצי מספר עד מספר.(חדות ראיה 6/15 ו-6/12)האם זה בגלל הצלקות ויש סיכוי שיעברו ולא אצטרך משקפיים?האם זה בגלל הדלקת? לפני הדלקת ראיתי מעולה.(לפני תחילת הטיפול הראשון קיבלתי מחובשת טיפות אטרוספן בטעות שהרחיבו לי את האישון למשך שבועיים,האם זה קשור?) תודה רבה מראש,אני אשמח לקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    24/03/2009

זה נובע מהצלקות השטחיות בקרניות שיעלמו תוך מספר חודשים . צריך סבלנות אין משמעות להתאמת משקפיים כעת.ן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

ישראל
    24/03/2009

תודה רבה על התשובה,עזרת לי מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו