דלקת עפעפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עפעפיים
    יסמין
    31/03/2009

היי, אני בת 23 כבר חצי שנה עם גרד והצקות בלתי פוסקות בעיניים. לאחר ששום טיפות לא עזרו איבחנו לי דלקת בעפעפיים. קיבלתי משחה בשם דטומיצין לחודש+לנקות את העיניים במגבונים.
    אחרי חודש ישנו שיפור אך לא ב 100%, הרופא אמר שאם המשחה לא תעזור יש מקום לקחת כדורים לתקופה של חודשיים כדורים שנותנים בד"כ נגד אקנה.
    רציתי לדעת, האם באמת זה הכרחי? האם זה הטיפול המקובל? אין עוד טיפול אחר משהו אחר שאפשר לעשות ? האם הכדורים הללו יעלימו את הבעיה אחת ולתמיד? האם באמת אפקטיביים לטיפול בדלקת כזו בעפעפיים?
    אני ממש ממש רוצה להימנע מנטילה של הכדורים הללו, שמעתי עליהם דברים נוראיים, אני נוטלת גלולות למניעת הריון והבנתי שהשניים לא הולכים יחד, ושיש צורך לבצע בדיקת דם אחת לחודש לבדוק תפקודי כבד...אולי יש מקום להתייעצות עם רופא נוסף?
    אני נורא רוצה לפתור את הבעיה כי כבר נמאס לי מהגירודים וזה שלא ניתן לשים עדשות אבל אני ממש מפחדת מהכדורים הללו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת עפעפיים

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    31/03/2009

יש אפשרויות טיפול לפני כדורים כדאי לשמוע עוד חוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו