האם יש לכך סוף...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לכך סוף...
    מנותח
    23/04/2009

שלום רב,
    אני סובל מהפרדויות חוזרות ונשנות של הרשתית. בשנתיים האחרונות עברתי כבר חמישה ניתוחים. היה לי כבר מילוי עם גז, מילוי עם שמן סיליקון חיוגר וכו'.בין הניתוחים עלה הלחץ התוך עיני וטופלתי תרופתית. לפני כחודש עברתי ניתוח קטרקט (כנראה בגלל העלייה בלחץ התוך עיני. עם הכדורים הוא היה 36).
    נאמר לי, שבניתוח הקטרט, חלק מהשמן עבר לקדימת העין (המקולה?). היום, עברתי שוב לייזר - הרשתית כבר מלאה כוויות. שמחתי מאוד שיש שיפור בראייה, אך הרופא אמר לי שיש הפרדות קלה ויש צורך לנתח שוב והפעם לשים, שוב, גז.
    השאלה שלי - האם בכלל מצב כזה יכול להרפא? הרי הרשתית דקיקה ומושכים אותה לכל הכיוונים... האם אין אלטרנטיבה אחרת?

אני כבר די מיואש... מה עצתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש לכך סוף...

הוספת תגובה

• למנותח

ד``ר יורם שוחט
    24/04/2009

המצב שאתה מתאר אינו פשוט, אך יש בהחלט אפשרות שהמצב יתייצב בסופו של דבר ולא תזדקק לטיפולים נוספים. העובדה שאתה חש שיפור בראייה בהחלט מעודדת.

לאור מורכבות המצב יש מקום לשקול פנייה לרופא נוסף לקבלת דעה נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו